Ett år senare

02.11.2019 kl. 22:03

Jag är tydligen lika lat med bloggen som med allt annat i livet, men det ska vi nog göra ändring på. Eller rättare sagt ska bloggen få lite mera inlägg framöver.

Jag har studerat ett år och jag har fortfarande inte hoppat av skolan eller blivit utsparkad! Kela har inte heller försökt kräva tillbaka nå pengar WOOP WOOP. Alltså går det någorlunda bra för mig trots allt. Jag har fortfarande problem, men jag har i alla fall några av dem under kontroll.

Jag är godkänd i varje kurs och mitt medelvitsord är lite över 3. Jag hade över 60 studiepoäng när vårterminen tog slut och jag väntar fortfarande på 10 eller eventuellt 20 studiepoäng till för praktiken. Jag fick förresten en väldigt bra praktikplats, med lön dessutom. Så typ ett sommarjobb då som jag får studiepoäng för också.

På måndag ska jag prata med utbildningsansvariga och diskutera mina framtidsplaner och vilken inriktning jag kommer gå. Jag tror att min framtid ser riktigt ljus ut för tillfället.

 

Tack o hej, leverpastej!

Anni Nord
Kommentarer (0)
Skriv siffran 4 med bokstäver:

Hej och välkommen till en (inte så) flitig studerandes blogg. Här kommer jag att skriva om mina problem som rör studierna, kärlekslivet, tankar och känslor och nya saker som jag lär mig.

Senaste kommentarer