Vem eller vad är jag?

13.09.2018 kl. 17:37

Jag är en 22-årig finlandssvensk flicka/kvinna som inte tycker om att använda ordet tjej. Jag studerar på en finsk högskola, började där för några veckor sedan. Det här är mitt andra försök att studera på högskolenivå, första gången sket det sig av en eller annan orsak. Nu hoppas jag att jag är så pass duktig att jag blir klar i alla fall, om fyra (eller kanske fem) år.

Jag lider nämligen av stora prokrastineringsproblem, d.v.s. jag skjuter upp allt som heter att-göra och hittar på annat nonsens istället för att lindra stressen som kommer från mina ogjorda uppgifter. Och ja, jag är lat. Jag anser mig själv som en misslyckad perfektionist, jag ger nästan upp redan före jag börjar.

Nå, vi får se hur det går. Om inte annat så kanske nån finner mina texter underhållande eller t.o.m. lär sig av mina misstag.

Anni Nord

Hej och välkommen till en (inte så) flitig studerandes blogg. Här kommer jag att skriva om mina problem som rör studierna, kärlekslivet, tankar och känslor och nya saker som jag lär mig.

Senaste kommentarer